Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВДействията на Иван Гешев да проверява дали е

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВДействията на Иван Гешев да проверява дали е
Коментари Харесай

Бабикян: Борисов вече е в Банкя при зайчарника

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова ТВ

Действията на Иван Гешев да ревизира дали е имало подслушване на опозицията, бих го визирал като проблем сред демокрацията и Гешев. Има проблем сред българските жители и Гешев. Гешев има сходен проблем, какъвто имаше Борисов, само че Борисов към този момент е в Банкя при зайчарника. А Гешев тъй като към момента се намира на работното си място, наподобява е уверен, че може да спре всяка инспекция или противоположното. Какво значи да проверяваш, следователи и прокурори да вляза тъкмо там, при хората, които са натоварени със задачата да ревизират дали в действителност има подслушване на съпротива. 

Това сподели Арман Бабикян по Нова Тв.

Какво значи нов началник на ДАНС, викат и него преди два дни, нов началник на БОП, викат и него. Горе-долу ситуацията е, който назначат и бива привикван, в смисъл ставаш мигновено отговорен. Това не е нищо друго с изключение на препятстване на осъществяването на отговорностите на тези хора в Министерство на вътрешните работи. Призовавам Бойко Борисов да призове Гешев да остави хората, които се занимават с подслушванията, да си свършат работа, сподели още Арман Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР